Foto Actualitat

Actualitat

22 Abril 2018

Aplec Literari al Castell del Remei

Tast. Aplec literari al Castell del Remei

És una trobada d’autors que llegeixen de pròpia veu les seves obres inèdites creades expressament per al certamen i dedicades a un tema, consensuat prèviament, relacionat amb l’espai que ens envolta.

El desig de mantenir la relació amb els gestors del festival Destí Poesia, la coincidència de la diada de Sant Jordi amb la celebració del recuperat Aplec del Castell del Remei i la possibilitat de què l’escriptor Josep Vallverdú apadrinés la iniciativa, després d’haver estat pregoner de la Festa Major d’aquesta capital de La Plana d’Urgell, van confluir en la creació de la primera edició del Tast. Aplec Literari al Castell del Remei l’any 2017.

L’entrega i compromís d’un grup de rellevants poetes han fet realitat aquest certamen que atorga continuïtat a les nombroses manifestacions artístiques i culturals inspirades en el Castell del Remei en el decurs del temps: textos literaris, partitures, dibuixos, pintures, fotografies, publicitat…

Profunda gratitud, doncs, a Josep Vallverdú, Eduard Batlle, Josep Borrell, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Jaume Pont, Joan Rovira, Josep M Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna.

La publicació de les obres sorgides del Tast. Aplec literari al Castell del Remei esdevé una col·lecció, amb la voluntat de compartir amb la gent tot el que desprèn el seu territori.

Ves preparant la teva vestimenta de color blanc (peça superior i peça inferior) per venir a celebrar la primavera!

Enllaç: http://www.castelldelremei.com/pec-events/aplec-castell-remei/

 

Escola d'Escriptura de Lleida, SCP. CIF J25801051

Avís legal | Drets d'autor | Política de privacitat

Desenvolupat per Imatgestió