Construcció i Publicació d'un POEMARI

Construcció i Publicació d'un POEMARI
Objectius

Per determinar

Metodologia

Per determinar

Professor
Xavier Macià

Xavier Macià

xaviermc1961@gmail.com

XAVIER MACIÀ COSTA

(Tremp, 1961)

És professor i poeta. Ha escrit diversos treballs sobre autors contemporanis, ha dirigit la col·lecció «Biblioteca Literària de Ponent» i ha editat obres de Concepció G. Maluquer, Anton Navarro i Joan Vinyoli. Ha participat en vàries antologies col·lectives i ha publicat els llibres: La carretera i el mur (Premi «Les Talúries» de teatre, 2003), Amb el temps a favor (2003), Del cel i de la terra (Premi Sant Celoni de Poesia, 2003), Rip (en col·laboració amb l’Ermengol,  2005), Haikús de la posta (Premi Joan Teixidor de haikús, en L’àncora i l’instant, 2006),  Autorretrat (2007), La nit del caragol (amb il·lustracions d’Ermengol i música de J. Prenafeta, 2008), Matèria Elemental (Premi Maria Mercè Marçal de Poesia, 2009) i Obre les mans (Premi Ausiàs March de Poesia, 2015).

Àngels Marzo

Àngels Marzo

angmarzo@hotmail.com

ÀNGELS MARZO TORRES

(Caldes de Montbui, 1978) 

És poeta i promotora cultural.  El seu primer poemari, Les grues, fou premiat amb el XIXè Premi de poesia «Les Talúries» l’any 2009. El seu segon volum de poemes, Saba bruta, va obtenir el XVIIè Premi de Poesia Màrius Torres l’any 2012. El seu tercer llibre, Buscant Quios, pel qual va rebre el Premi de Poesia  Joan Teixidor al juny de 2013 és, fins ara, la seva última entrega poètica. Des de 2009, ha coordinat els cicles de poesia “Veus Singulars” i ”Re-versos”,  i ha col·laborat amb  la Càtedra Màrius Torres. De tant en tant, puja als escenaris i participa en lectures individuals o col·lectives: El Festival Internacional de Poesia “Mahalta” en la seva tercera edició, la Setmana de la Poesia de Barcelona o el Festival de Poesia “Domini Màgic” dedicat al poeta Joan Vinyoli. Al març de 2015, va comissariar el Festival Internacional de Poesia ”Destí poesia” que pretenia acostar les diferents veus poètiques del panorama nacional i de la Mediterrània. Escriu lentament, deixant que els versos reposin. És una lectora empedreïda.

Programa

Per determinar

 • Període: 30 h
 • Professorat: Xavier Macià - Àngels Marzo
 • Horari:

  Les classes presencials tindran lloc a partir del dia           repartides en cinc sessions de quatre hores cadascuna. Els dissabtes. De les deu a les dues del migdia.

   

  La resta d'hores se seguiran a través del Campus Virtual.

 • Lloc: Punt de Llibre
 • Coordenades GPS: -
 • Data límit de matriculació: 0000-00-00
 • Preu: 230 €

Comparteix aquest curs:

Escola d'Escriptura de Lleida, SCP. CIF J25801051

Avís legal | Drets d'autor | Política de privacitat

Desenvolupat per Imatgestió