Foto Actualitat

Actualitat

01 Juny 2016

V Premi Punt de Llibre de Contes. Temàtica negra, pol·licíaca o d'intriga.

Convoca: Punt de Llibre

Gènere: Narrativa curta

Temàtica: Negra, policíaca o intriga

Premi: Lot de llibres i curs a l’Escola d’Escriptura de Lleida

Data de tancament: 30-09-2016

BASES Poden participar en el V Premi Punt de Llibre de Contes totes les persones majors d’edat residents a Espanya.

1. MODALITAT Conte original i inèdit Temàtica: Negra, policíaca o intriga Llengua: Català o castellà Extensió màxima: 4 fulls DIN A-4 a una sola cara amb interlineat d’1,5 en Courier New 12

2. PRESENTACIÓ Cada participant pot presentar un únic relat, que no hagi estat premiat en cap altre concurs. Els relats s’han d’enviar per correu electrònic a premio@puntdellibre.com, amb l’assumpte V PREMI PUNT DE LLIBRE. El text del missatge ha d’incloure les dades de l’autor o autora: Nom i cognoms: DNI: Adreça: Adreça electrònica: Telèfon de contacte: Pseudònim (qui ho vulgui): Al missatge s’hi ha d’adjuntar el conte en format PDF amb un arxiu anomenat com el títol de la narració. L’organització confirmarà la recepció de les obres, però no mantindrà correspondència amb els autors. Termini de presentació: 30 de setembre de 2016. No s’admetrà cap obra presentada fora de termini. Les obres rebudes seran publicades al web www.puntdellibre.com, al Facebook i al Twitter.

3. JURAT El Jurat estarà integrat per persones relacionades amb el món del llibre, les biblioteques i la cultura.

4. PRESELECCIÓ El Jurat farà una preselecció de dotze contes entre les obres rebudes, de les quals es farà difusió a través del web de Punt de Llibre i les xarxes socials.

5. VOTACIÓ POPULAR Entre el 15 i 30 d’octubre de 2016 tothom qui ho vulgui podrà votar els dotze relats seleccionats. El relat que obtingui més vots a data 30 d’octubre guanyarà.

6. PREMIS El guanyador rebrà dos lots de llibres per import de 150 euros cadascun, gentilesa de RANDOM HOUSE MONDADORI i RBA EDITORES, la inscripció gratuïta a un curs a l’Escola d’Escriptura de Lleida i la difusió del conte al web de Punt de Llibre i les xarxes socials. La resta de contes finalistes rebran un diploma acreditatiu.

7. Punt de Llibre es reserva el dret de no publicar els relats que consideri ofensius i també es reserva el dret d’editar els contes que consideri més rellevants. 8. El relat guanyador del concurs es donarà a conèixer l’1 de novembre de 2016. A l’autor o autora se li comunicarà per correu electrònic. 9. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. 10. En compliment del que disposen la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de seguretat de la LOPD, l'informem que les dades personals facilitades seran tractades amb la finalitat de participar en el certamen, així com per informar per correu electrònic de futures activitats organitzades per Punt de Llibre. Punt de Llibre podrà fer públiques les obres presentades, amb indicació del nom dels autors (o pseudònims). Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a Punt de Llibre, SL, C/ Bisbe Messeguer, 11, CP 25003, Lleida, o a través de l’adreça electrònica puntlib@puntdellibre.com. 

Enllaç: http://www.puntdellibre.com/es/premio-literario/participantes.php

 

Escola d'Escriptura de Lleida, SCP. CIF J25801051

Avís legal | Drets d'autor | Política de privacitat

Desenvolupat per Imatgestió